Bona nit pares i mares!

Ahir per la nit vam aconseguir creuar tots la frontera, tot i que la policia portuària ens ho va posar difícil! Així vam poder escapar de la reina Elisabeth the 5th. 

Aquest matí hem començat fent unes competicions de futbol i de tennis, i a mitja competició ha sonat la música de les missions i hem hagut de sortir tots corrents. Després hem anat a la piscina, però abans de marxar ha tornat a sonar la música de les missions, i aquesta l’havíem de fer sota l’aigua! Quan hem arribat a la piscina hem complert amb les nostres respectives missions.

Per la tarda hem creat les nostres samarretes, i la veritat es que, tot i que al principi no sabíem ben bé com acabarien, han quedat super guays! I després hem creat paper reciclat, demà veurem els resultats!

I finalment per la nit hem jugat al fet-i-amagar al revés, es a dir, un s’amaga i els altres el busquen, i un cop l’han trobat s’ha d’amagar amb ell. Aviam qui es l’últim que el troba!

Per cert, al final hem hagut de canviar l’excursió de demà al dimarts! Us mantindrem informats!

The Swan: Today we played football, and went to the swimming pool. But the best part of the day was the ice-cream!

The Flame: Today we created paper, and went to the pool. The best part of the day was the dance in the pool.

The Hydra: Today we went to the pool, played matches and made recycled paper. The best part of the day was the afternoon.

The Wave: Today we dyed some t-shirts, started a football competition, and made recycled paper. The best part of the day was the swimming pool.

Una abraçada a tots i totes!

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Share on Google+0Email this to someone