Bona tarda pares i mares!

Avui ha estat el primer dia que ens hem despertat a la casa de colònies, però primer de tot us explicarem que vam fer ahir!

Al arribar a la casa vam jugar a jocs de coneixença per aprendre’ns tot els noms i saber què ens agrada i d’on venim. Després vam dinar tots junts sota l’ombra dels arbres i en acabar vam explorar una mica els exteriors de la casa. Quan els monitors ens van cridar al “meeting point” (el lloc on ens reunim tots plegats) ens van explicar que la Dharma estava reclutant astronautes i ens vam dividir en 4 estacions diferents:

The Hydra: Jan C, Víctor C, Viktor S, Elek C i Pau A .

The SwanMaria, Alba A, Eric A, Aitana B, Alex M.

The FlameBerta M, Carla A, Clara A, Arnau R, Jan M.

The WaveArnau T, Pau M, Pol G, Martí F, Xavier F. 

Cada vegada que sentim una cançó hem d’anar a la nostra base i allà sempre tenim una missió preparada, no us preocupeu no son missions de vida o mort! Primer vam haver de trobar la nostra base, i la primera missió era crear un crit de guerra. Després havíem de cridar el crit de guerra des de la nostra base fins al meeting pointI allà ens donaven la segona missió; havíem de descobrir on es trobaven els banys, les dutxes, la sala de monitors, el menjador, etc, i enganyar el cartell. El primer grup en completar la missió, que va ser The Flame Station va tenir l’honor d’enganxar el cartell més gran de tots, el del meeting point. I finalment la tercera missió; ens vam haver d’enganxar uns globus als turmells i explotar tants globus dels contrincants com fos possible ( tot i que a vegades explotaven perquè alguna herba malvada el punxava!)

Després vam escriure el Travel Blog també conegut com a quadern de Bitàcola, on escrivim en anglès (si si, en anglès! agafeu els diccionaris!) tot el que fem cada dia.

The HydraWe played a water war during the free time, it was the funniest thing of the day!

The SwanWe played volleyball, football, and kill the rabbit. But the best part of the day was the second mission!

The Flame: We have spoken in English, played with friends and done a water war. And the best part of the day has been the gymkhana.

The Wave: We have played football and built a hut. We have learnt new songs in English!.

Per la nit ens va visitar el Pierre, un científic que ha viatjat per molts planetes, ens va explicar que l’haviem d’ajudar perquè estava molt malalt i havíem d’ajudar-lo a trobar unes plantes per poder salvar-lo. Vam agafar les nostres naus espacials i vam haver de visitar tots i cada un dels planetes on ell havia estat recentment, però havíem d’anar amb compte amb els forats negres! Perquè quan ens en trobàvem un, havíem de tornar a començar! Finalment ho vam aconseguir i vam poder anar a dormir.

Aquest matí quan ens hem despertat hem anat al meeting point i ens hem trobat una carta del Pierre, ens ha donat un embarbussament, per poder trobar la seva nau espacial la Tardis i mentre esmorzàvem hem viatjat fins al planeta Bel-Yarnak, on  ens hem trobat una gent una mica envejosa. Hem jugat a un joc on ens han dividit en dos equips i hem jugat a pillar-nos, cada vegada que pillàvem algú podíem demanar-li alguna cosa que portés posada. I a la meitat, hem sentit la musica de les missions! I toooooots, corrents cap a la nostra base. Aquest cop hem hagut d’embolicar a un de l’equip amb les tovalloles i després fer-lo rodolar per terra estirant per un cantó. Després hem pogut seguir jugant, i més tard hem anat a la piscina. Per la tarda hem jugat al Macro Game, on hem hagut de passar diverses proves per poder arribar al final del joc, the Wave ha sigut la primera estació en arribar-hi. Finalment hem jugat a jocs tots junts i de sobte hem sentit la música un altre cop, i apa, tots a corre cap a la nostra base on hem trobat la cinquena missió. Hem creat uns trenca closques molt “molons”. Ja us els ensenyarem. I després hem escrit al nostra travel blog:

The Flame: Today we went to the swimmingpool, it was the best part of the day. We also made bracelets.

The Swan: Today we went to the swimming pool,  but the best part of the day was the macro game.

The Hydra: We went to the pool, and played a lot of games. Today we learnt a lot of English and we had a lot of fun!

The Wave. We played more football, and continued building the hut. But the best part of the day was the swimming pool.

Demà més i millor!

(per problemes tècnics encara no podem adjuntar cap foto, en un parell d’hores en penjarem! EDITAT: Ja tenim les fotos!! El proper dia que anem a la piscina en farem més d’aquestes tan xules!)

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Share on Google+0Email this to someone