Bona tarda a tots i totes!

Ahir per la nit, després de les dutxes vam anar a sopar i després vam visitar la part italiana del planeta on estàvem. Allà ens vam convertir en dues famílies de la màfia, the Black family and the Red family.  Com es d’esperar cada família tenia Il Capo al qual havíem de protegir.

Aquest matí hem aterrat al planeta Abbith, on uns ous ens han enviat un vídeo demanant ajuda per poder escapar de la malèfica reina Elisabeth V. En acabar el vídeo ha aparegut la reina, i quina reina! Ens ha manat de tot només veure’ns. Nosaltres li hem preguntat si tenia esclaus, i ens ha dit que els ous eren els seus esclaus, i li hem preguntat si els podia alliberar. S’ha posat a riure i ens ha dit que clar, si érem capaços d’aconseguir un passaport per cada un d’ells, però que ella no creia que fos possible. Nosaltres, com no hi ha res que ens aturi hem anar a la casa dels passaports i ens hem trobat els treballadors de la reina (cal dir que eren una mica incompetents). Hem demanat que ens donguéssin els passaports, però òbviament necessitàvem un formular específic, i per aconseguir aquest formulari havíem d’aconseguir-ne un altre, així fins a l’eternitat (ja sabeu com funciona la burocràcia, es veu que en aquest planeta no es gens diferent al nostre!). Finalment hem aconseguit arribar al final de la cadena de formularis, i després de passar unes quantes proves tots hem aconseguit els passaports per poder alliberar els esclaus i per poder sortir del planeta!

Per la tarda, després d’una estona lliure on tots hem fet polseres perquè estar sota el sol jugant a futbol era asfixiant, hem hagut de construir unes naus espacials per alliberar els ous que han aconseguit escapar de la reina. Però el resultat no ha estat sempre l’esperat (vegeu galeria de fotos).

Aquesta nit intentarem sortir del planeta amb els passaports aconseguit aquest matí! Desitgeu-nos sort!

TRAVEL BLOG:

The Hydra: Today we played games with eggs, water and followed clues. The best part of the day was the afternoon.

The Wave: Today we played football, of course, and games with water. The best game was the handkerchief with water.

The Swan: Today we played with eggs and water, we learnt how to do a parachute for an egg.

The Flame: Today we have saved some eggs and this has been the funniest thing of the day. But the best part has been the morning activity.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Share on Google+0Email this to someone