Bon vespre, famílies!

Us escrivim mentre els vostres fills i filles es relaxen escoltant el nostre monitor John, que toca un instrument de percussió força particular. Els petits estan fent cadena de massatges i s’estan quedant fregits! Avui dormiran plans, i és que ha estat un dia molt cansat!

De bon matí, com sempre, hem invocat la Tardis, la nostra màquina del temps, i un cop hem acabat d’esmorzar ha aparegut un extraterrestre bastant particular, amb camisa hawaiana i escoltant Bob Marley, que ens ha convidat a conèixer totes les flors del seu planeta. Així que hem enfilat cap a la muntanya amb una carpeta a la mà per tal de recol·lectar tantes flors i plantes com ens anava indicant pel camí.

El camí que hem fet és preciós, seguint el camí dels bous que uneix Les Preses amb el Mirador de Xenacs. Hem dinat a l’àrea recreativa, on hem descansat, hem fet alguns jocs i els més petits han fet un amic nou: en “Xispis”, un grill molt simpàtic que els ha acompanyat una bona estona! Després hem baixat rodejant el Volcà del Racó i hem acabat en un paratge inigualable: la piscina!! Pels que sigueu curiosos, aquest és el link de la ruta que hem seguit. Hem gaudit molt del paisatge, i hem tingut un fotògraf d’excepció (com notareu per la qualitat i quantitat de les imatges)

Cal dir que han caminat molt i molt bé, sense queixar-se gens ni mica (o gairebé, jejeje), i això que hi havia algun tros de pujada! Però el camí transcorre sempre a l’ombra i amb un airet més bo que corria…

Com sempre, hem dedicat una estoneta a reflexionar sobre el que hem fet:

The Swan: We did an excursion to the mountain, the best part of the day was collecting plants in the afternoon. The sandwiches were very yummy!

The Flame: We went to the mountain. Later we collected flowers with John and then we went to the pool. The best part was at the mountain, because we climbed a little bit and we learnt a lot of things about plants. We spent the whole day all together and that was the best :)

The Wave: We went to do an excursion to the mountain and then we went to the swimming pool. We played games at the mountain: we learnt how to play the “kame-hame” game!

The Hydra: We went to the mountain and to the swimming pool, we collected many leaves in the afternoon (the best part of the day) and we learnt how to climb a mountain!

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Share on Google+0Email this to someone